Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rehber Scripti

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Rehber Scripti




    demo :

    http://phprehberscripti.com/


    indir :


    https://yadi.sk/d/1tboRHx8sts4d
    ayhancan ve FLaRe Bunu beğendi.
    Script'i Free hostinglere kurmaya çalışıp burası niye çalışmıyor diyen arkadaşların yardım talepleri reddedilecektir.

  • #2
    Teşekkürler

    Yorum Ekle


    • #3
      Merhaba
      Bu scripti bu akşam kurup denicem güzel scripte benziyor demoyu burda yayınlıcam.
      Saygılar.
      Justnoble ve umutacar Bunu beğendi.
      Verilen Scriptler Ücretsiz Hostingler de çalışmayabilir,ücretsiz hostinglere desteğimiz yoktur.

      Yorum Ekle


      • FLaRe
        FLaRe yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Script kurulmuştur.
        Kurulum:
        Dosyaları ftp yükleyin..
        Hosting panelinize girip veritabanı ve kullanıcı adı oluşturun.
        Mysql.rar dosyasınını rardan çıkarın.
        mysql/mysql/benimfir_firmabenim.sql dosyasını açtığınız veritabanından içeri alın.
        baglanti.php dosyasına veritabanı bilgilerinizi girin bukadar.
        Saygılar.
        Admin panel şifresine erişemedim aslında ayarlara baktımda script bizim eski siteden çıkmış mp3portali.net satis@hostmerkez.com mailide ama standart koyduğum şifreler değildi.

    • #4
      Sanırım lisan istiyor

      Yorum Ekle


      • #5
        ayhancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sanırım lisan istiyor
        Merhaba Kardeşim.
        Lisansı nerede istiyor acaba? ben kurdum istemedi ama görmediğim yerde olabilir.
        Saygılar.
        Verilen Scriptler Ücretsiz Hostingler de çalışmayabilir,ücretsiz hostinglere desteğimiz yoktur.

        Yorum Ekle


        • #6
          FLaRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

          Merhaba Kardeşim.
          Lisansı nerede istiyor acaba? ben kurdum istemedi ama görmediğim yerde olabilir.
          Saygılar.
          Teşekurler Flare kardeş Localde denedim Verdiği hata Lisan geçerli değil diyor Sanırım benden kaynaklanan bir hata ama beceremedim teşekurler
          FLaRe bunu beğendi.

          Yorum Ekle


          • #7
            kayalar11100 Nickli Üyeden Alıntı
            script lisans istiyor "hatalı lisans veritabanınız silinecektir." hatası veriyo
            Merhaba.
            Kardeşim lisansı hangi bölümde istiyor bi ekran görüntüsü yollarımısın?
            Saygılar.
            Verilen Scriptler Ücretsiz Hostingler de çalışmayabilir,ücretsiz hostinglere desteğimiz yoktur.

            Yorum Ekle


            • #8
              Tamam kurulumu yapıcam detaylı inceleyip bilgi vericem..
              FLaRe bunu beğendi.
              Script'i Free hostinglere kurmaya çalışıp burası niye çalışmıyor diyen arkadaşların yardım talepleri reddedilecektir.

              Yorum Ekle


              • #9


                Arkadaşlar config.php de yer alan 52-55 Satırlar arasında
                if (( $_SERVER['HTTP_HOST'] !== 'www.erkut33.tk' && $_SERVER['HTTP_HOST'] !== 'erkut33.tk' )) {
                echo 'hatalı lisans veritabanınız silinecektir.';
                exit( );
                }

                erkut33.tk site adresi yazan kısma site adresinizi yazın lisans sorunu çözülür.

                Ama veritabanını aktarıp ayarları tamamladıktan sonra aşağıdaki hatayı alıyorum.

                http://goo.gl/mLYQus

                Siteye girince göreceksiniz .
                Hata: Ayar Bilgileri Alınamıyor

                Yorum Ekle


                • #10
                  baglanti.php ayarını yapmamışşsın

                  Kod:
                  <?
                  $baglanti = mysql_connect('localhost','erkut333_rehber','05056648890');
                  if (!$baglanti) {
                      die('Veritabanına Bağlanamadı: ' . mysql_error());
                  }
                  mysql_select_db("erkut333_rehber") or die(mysql_error());
                  mysql_query("SET NAMES 'latin5'");  
                  mysql_query("SET CHARACTER SET latin5");  
                  mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'latin5_turkish_ci'"); 
                  $mapkoordinat="38.9637450,35.2433220";
                  ?>

                  burdan ayar yap
                  Script'i Free hostinglere kurmaya çalışıp burası niye çalışmıyor diyen arkadaşların yardım talepleri reddedilecektir.

                  Yorum Ekle


                  • #11
                    merhaba arkadasım.baglantı ayarında nasıl bir ayar yapılması gerekiyor buyur hatalı olan yeri söylersen hatayı çözümleriz en azından


                    <?php
                    $baglanti = mysql_connect('mysql.hostinger.web.tr','u696491323 _demo','q1w2e3r4t5');
                    if (!$baglanti) {
                    die('Veritabanına Bağlanamadı: ' . mysql_error());
                    }
                    mysql_select_db("u696491323_demo") or die(mysql_error());
                    mysql_query("SET NAMES 'latin5'");
                    mysql_query("SET CHARACTER SET latin5");
                    mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'latin5_turkish_ci'");
                    $mapkoordinat="38.9637450,35.2433220";
                    ?>

                    siteyi kurdum ama bende aynı hatayı almaktayım http://mekanlive.tk/ buyrun inceleyin sorun neyse siz söyleyin nerde hata yapmaktayız acaba?
                    Konu bilisimajans tarafından (http://www.webilgi.net/member/123-bilisimajans Saat 23-08-16, 16:38 ) değiştirilmiştir.

                    Yorum Ekle


                    • #12
                      senin hatan belli baksana

                      Fatal error: The file /home/u696491323/public_html/sayfalar/ana.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 4 and cannot run under PHP 5.5 or PHP 5.6. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for either PHP 5.3 or PHP 5.4 or PHP 5.5. inUnknown on line 0
                      Script'i Free hostinglere kurmaya çalışıp burası niye çalışmıyor diyen arkadaşların yardım talepleri reddedilecektir.

                      Yorum Ekle


                      • #13
                        ücretsiz hostta kurma
                        Script'i Free hostinglere kurmaya çalışıp burası niye çalışmıyor diyen arkadaşların yardım talepleri reddedilecektir.

                        Yorum Ekle


                        • #14
                          admin bilgileri nedir acaba

                          Yorum Ekle


                          • #15
                            sql de üyeler tablosunda admin bilgilerini bulabilirsin

                            (1,'admin','25610fefee56f3d3f51b15c81bce4214f2fae9 ce','info@benimfirma.com','YILMAZ','MERTTÜRK','200 5-10-27 13:14:35',1,1,'CxWpDkOrTKS2yyA6dIA4',2,'85.106.213 .52','2013-07-26 16:52:47','2013-07-26 17:29:25',394,'2013-07-09
                            Script'i Free hostinglere kurmaya çalışıp burası niye çalışmıyor diyen arkadaşların yardım talepleri reddedilecektir.

                            Yorum Ekle

                            Hazırlanıyor...
                            X