Duyuru

Collapse

Forum Hakkın da Duyuru

Devamını görüntüle
Gizle

İlan süresi dolduğu halde pasife geçip yayından kalmıyor yardım lütfen?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • İlan süresi dolduğu halde pasife geçip yayından kalmıyor yardım lütfen?

    Selamünaleyküm üstadlar FLaRe Justnoble

    tacirinden.com scriptini kullanmaktayım Allah razı olsun bir çok yerini sizlerin yardımı ile düzelttim yeni fark ettiğim bir sorun var oda ilanı ekliyorum, eklendiği tarihden 30 gün sonra otomatik olarak pasife geçip yayından kalkması gerekirken yayında kalamaya devam ediyor, oysa ilan ekleme esnasında menüler arasında ilan bitiş süresi arasında 30 gün seçeneği var,

    ilanekle.php dosyası içindeki kod çalışmıyor gibi veya başka bir yerdeki kod çalışmıyor.

    <dt>İlan Süresi :</dt>
    <dd>
    <select name="bitis_suresi">
    <option value="1 Ay">30 Gün</option>
    </select>
    </dd>
    <div style="clear:both"></div>
    Justnoble bunu beğendi.

  • #2


    ben dediğin türde bir olayı kendi sitemde şu şekilde uyguluyorum


    <?php

    $zaman = date("Y-m-d");
    $sorgu = mysql_query("SELECT * FROM agent
    LEFT JOIN kategori ON kategori.`id`= agent.`katid` where vitrin='1' and active='1' and bitistarihi>='$zaman' ");
    while($bilgi = mysql_fetch_array($sorgu)){

    ?>

    $zaman değişkeni bugün ki tarihi gösteriyor ve eğer bitiş tarihinde ki veri bugün ki zaman dan küçükse ilanı göstermiyor
    çok basit bir yöntem
    FLaRe bunu beğendi.

    Yorum Ekle


    • #3
      LaND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

      ben dediğin türde bir olayı kendi sitemde şu şekilde uyguluyorum


      <?php

      $zaman = date("Y-m-d");
      $sorgu = mysql_query("SELECT * FROM agent
      LEFT JOIN kategori ON kategori.`id`= agent.`katid` where vitrin='1' and active='1' and bitistarihi>='$zaman' ");
      while($bilgi = mysql_fetch_array($sorgu)){

      ?>

      $zaman değişkeni bugün ki tarihi gösteriyor ve eğer bitiş tarihinde ki veri bugün ki zaman dan küçükse ilanı göstermiyor
      çok basit bir yöntem

      LaND üstad öncelikle yardım olman dolayı teşekkür ederim ama son açıklamanı anlayamadın beni mazur gör, şimdi ben bu vermiş olduğun kodu yukarada benim vermiş olduğum kodun altına ilave ettiğim zaman ilanın eklendiği tarih den 30 gün sonra ilan pasife geçecek mi yani?
      Konu Beyfendi tarafından (http://www.webilgi.net/member/186-beyfendi Saat 14-10-16, 23:40 ) değiştirilmiştir.

      Yorum Ekle


      • #4
        Hayır bu mantığa göre ilanı çekmekte kullandığın kodlara ekleme yapabilirsin. senin vermiş olduğu kodlar html kodları php kodları değil eğer php kodlarını verirsen sana düzenlemen gereken yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.
        Konu LaND tarafından (http://www.webilgi.net/member/131-land Saat 18-10-16, 13:09 ) değiştirilmiştir.
        Justnoble bunu beğendi.

        Yorum Ekle


        • #5
          LaND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hayır bu mantığa göre ilanı çekmekte kullandığın kodlara ekleme yapabilirsin. senin vermiş olduğu kodlar html kodları php kodları değil eğer php kodlarını verirsen sana düzenlemen gereken yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.
          Üstad ben size ftp bilgilerini versem yardımcı olurmusunuz.

          Yorum Ekle


          • #6
            özelden yazın bilgilerinizi kontrol etmeye çalışayım
            FLaRe bunu beğendi.

            Yorum Ekle


            • #7
              LaND inceleyebildiniz mi sistemi?

              Yorum Ekle


              • #8
                hocam bana bilgileri göndermediniz

                Yorum Ekle

                Hazırlanıyor...
                X