Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Acil yardım

    konu kilit
    Konu harme tarafından (http://www.webilgi.net/member/52-harme Saat 15-03-17, 01:56 ) değiştirilmiştir.

  • #2
    Merhaba Kardeşim.
    Konuyu takibe aldım yarın bakıcam.
    Saygılar.
    harme bunu beğendi.
    Verilen Scriptler Ücretsiz Hostingler de çalışmayabilir,ücretsiz hostinglere desteğimiz yoktur.

    Yorum Ekle


    • #3
      kullandığın php hangi versiyon
      FLaRe bunu beğendi.

      Yorum Ekle


      • #4
        FLaRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Merhaba Kardeşim.
        Konuyu takibe aldım yarın bakıcam.
        Saygılar.
        Merhaba flare alp.php dosyası 85.ci satırda kayma olduğundan bu hatayı veriyormuş hallettim, ama şimdide alltaki hatayı vermeye başladı,yardımcı olursan sevinirim. A PHP Error was encountered

        Severity: Warning

        Message: array_merge(): Argument #1 is not an array

        Filename: libraries/videos.php

        Line Number: 272

        Yorum Ekle


        • #5
          Merhaba Kardeşim.
          Scripti kurup bilgi vericem erkcimsir dediği gibi php versiyonundan da kaynaklanabilir.
          Şimdi indiriyorum.
          Saygılar.
          Verilen Scriptler Ücretsiz Hostingler de çalışmayabilir,ücretsiz hostinglere desteğimiz yoktur.

          Yorum Ekle


          • #6
            Merhaba Kardeşim.
            Bana kullandığın htacess dosyasını yollayabilirmisin?
            Kurdum yalnız bendeki htacess dosyasın da problem var katagorilere girmiyor 404 hatası veriyor sende varsa hazır olan paylaşırmısın.?
            Saygılar.
            harme bunu beğendi.
            Verilen Scriptler Ücretsiz Hostingler de çalışmayabilir,ücretsiz hostinglere desteğimiz yoktur.

            Yorum Ekle


            • #7
              FLaRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Merhaba Kardeşim.
              Bana kullandığın htacess dosyasını yollayabilirmisin?
              Kurdum yalnız bendeki htacess dosyasın da problem var katagorilere girmiyor 404 hatası veriyor sende varsa hazır olan paylaşırmısın.?
              Saygılar.
              Merhaba flare dosya burada kardeşim

              http://dosya.co/iao60qqz57ot/.htaccess.zip.html

              Yorum Ekle


              • #8
                Merhaba kardeşim.
                Sorun senin php versiyonunla alakalı sanırım kodları buna göre düzenlemek lazım(verdiği hatalardaki kodları).
                Ben kurdum herhangi bir problem yok.
                www.demobak.com
                Saygılar.
                Verilen Scriptler Ücretsiz Hostingler de çalışmayabilir,ücretsiz hostinglere desteğimiz yoktur.

                Yorum Ekle

                Hazırlanıyor...
                X